» . |
براي جستجو در همين صفحه وبلاگ واژه كليدي مورد نظرتان را وارد کنيد :
موضوعات مختلف و بسیار جالب حتما ببینید <-PostCategory->
او برای ترک سیگار هر کاری کرده بود، اما هیچ کدام موثر واقع نشده بود تا این که روزی دختر شش ساله اش به درون اتاق او دوید و گریه کنان گفت: ” بابا خواهش می کنم دست از کشتن خودت بردار! من می خواهم تو هم توی عروسی من باشی! ” هیچ دلیل قانع کننده ای نمی توانست دختر را راضی کند که سیگار پدرش را نمی کشد.
اما پدر او همان روز سیگارهای خود را بیرون انداخت و از ان روز به بعد هم هرگز سیگار نکشید. گاهی اوقات درد خودتان به تنهایی برای ایجاد تغییر کافی نیست، اما رنجی که عزیزان تان می کشند می تواند اهرم قدرتمندی به وجود آورد.
اگر برای ایجاد تغییر تلاش کرده و شکست خورده اید، احتمالا چیزی که فراموش کرده اید اهرم اعمال فشار است. تا زمانی که خود را به آن نقطه نرسانده اید که بدانید تغییر یک باید مطلق است، همین طور آن را پشت گوش خواهید انداخت. اما با داشتن دلایل قوی و محکم برای اقدام کردن ترغیب خواهید شد.
خرما میوهای مقوی است که مواد معدنی بسیاری همچون آهن، پتاسیم، روی، منگنز دارد. و ویتامین هایی همچون A ، B و E دارد.
خرما دارای قند زیادی است و حدود ۷۰ درصد آن را کربوهیدرات تشکیل میدهد. خرما از جمله میوههای شیرینی است که مصرف محدود آن برای بیماران دیابتی نیز مجاز شناخته شده است.
از جمله خواص خرما، خنثی کردن اسید اضافی معده است. با توجه به اینکه زیادی اسید معده باعث ترش کردن و دل درد میشود، هنگام بروز چنین علائمی، ۲ تا ۳ عدد خرمای تازه را له کرده و در مقداری آب جوش بیندازید، سپس هم زده و بنوشید.
با خوردن یک عدد خرما به همراه شیر، پیش از خواب، خواب راحتی خواهید داشت.
خرما ضد میکروب است، همچنین سبب هضم غذا میشود.
کلسیم موجود در خرما عامل اصلی استحکام استخوانهاست؛ در ضمن فسفر آن نیز مانع ضعف اعصاب و خستگی میشود.
با توجه به اینکه خرما دارای منیزیم نیز هست و سالمندان نیز برای جبران کاهش کار سلولهای مغزیشان باید غذاهای منیزیمدار بخورند، مصرف خرما، منیزیم مورد نیاز آنها را نیز تأمین میکند.
خرما مانع تجمع چربی شده و به دلیل دارا بودن عناصر مفید، دفاع بدن را نیز در برابر امراض بالا میبرد. علاوه بر این، خرما برای بیماران دارای چربی خون، چاقی و ناراحتیهای تنفسی مفید است.
مصرف خرما کار غده تیروئید را نیز تنظیم میکند.
البته لازم به ذکر است که زیاده روی در مصرف خرما برای کبد خوب نبوده و در ضمن فشار خون را بالا برده و سبب پوسیدگی دندانها و همچنین چاقی نیز میشود.
هنرمندی اهل نیجریه به نام toyin odutola به تازگی این پرتره های زیبا را تنها با استفاده از خودکار و جوهر خودکار بر روی کاغذ خلق کرده است.
این هنرمند جوان و با استعداد که در شرایط خاص در شهرهای مختلف آمریکا زندگی کرده است، این پرتره های شگفت انگیز را برای رسیدن به یک آرامش روانی خاص و بیان افکار خود در طی این سال ها خلق کرده است. این آثار به گونه ای هستند که به راحتی با دیدن شان می توان با آن ها ارتباط برقرار کرد.
odutola در این باره می گوید:
آنچه که من قصد داشتم خلق کنم، نقاشی های سیاه با استفاده از جوهر خودکار بود. من از پوست به عنوان یک زمینه ی سیاه رنگ برای نشان دادن واقعیت ها و تجارب مختلف استفاده کرده ام.
این من هستم؟! چرا این طور در عکس بد افتادهام؟
بسیاری از ماها از عکسهای خودمان راضی نیستیم یا دستکم تصور میکنیم عکسهایی که از ما گرفته شدهاند، زاویه مناسبی ندارند، اگر سعی کرده باشید از خودتان عکس بگیرید هم قضیه به همین ترتیب است، باید بارها و بارها عکس بگیرید تا سرانجام از کارتان راضی شوید.
به طور مشابهی وقتی صدای ضبطشده خودتان را گوش میکنید، باز هم همین مسئله اتفاق میافتد، صدای ضبطشده ما با صدایی که ما خودمان هنگام صحبت میشنویم، تفاوتهایی دارد.
اما چرا این طور است؟
در مورد صدا، قضیه به سادگی توجیه میشود: از آنجا که صدایی که ما از خودمان میشنویم، حاصل ترکیب صدای هدایت شده توسط هوا و صدای هدایت شده به گوشمان از طریق استخوانهای و سینوسهای سرمان است، پس صدای دریافتیمان تا حد زیادی با صدایی که دیگران تنها از طریق هدایت هوایی میشوند، تفاوت دارد.
اما در مورد عکس، پاسخ را میتوان در تنها در یک کلمه خلاصه کرد: آینه!
علت اینکه عکسهایمان به نظرمان اینقدر عجیب میآیند و تصور میکنیم با خودمان شباهت کمی دارند، این است که ما پیوسته برای دیدن خودمان از آینه استفاده میکنیم.
منظرهای که ما در آینه میبینیم، منظره بسیار خاصی است، تنها خودمان هستیم که پیوسته خودمان را از این زاویه میبینیم و بسیار بعید است که کسی که از شما عکس میگیرد، دقیقا با همان زاویه و از همان ارتفاع عکسبرداری کند.
در سال ۱۹۷۷، سه روانشناس به نامها تئودور اچ میتا، مارشال دِمِر و جفری نایت، در جریان تحقیقی روی این نظریه کار کردند که اشخاص همواره به عکسهایی که مطابق تصاویر آینهای هستند علاقه دارند تا عکسهای دیگر.
حالا سؤالی که پیش میآید این است که آخر چرا ما همیشه به تصاویر آینهای خودمان بیشتر علاقه داریم، مگر نمیشود که شخصی از زاویه دیگری جذابتر باشد، طوری که خودش هم قانع شود؟
رابرات زاجونک در دهه شصت میلادی، پدیدهای را به نام پدیده مواجهه انحصاری یا mere-exposure ارائه داد، بر اساس این پدیده اشخاص تنها بر اساس مواجهه تکراری با یک چیز، ترجیحی نسبت به آن پیدا میکنند. این چیز میتواند یک صدای تکراری، نقاشی تکراری یا کلمات تکراری باشد.
برای تسلی شما، باید اضافه کنم، که حس بدی که شما بعد از دیدن تصاویر غیرآینهایتان پیدا میکنید، در اشخاص دیگر وجود ندارد و آنها منطقا چون به دیدن تصاویر آینهای شما عادت ندارند، عکسهای شما را طبیعی و شبیه خود واقعیتان میبینند.
و به عنوان یک توصیه، برای گرفتن یک عکس مطابق با تصویر آینهتان، خیلی تلاش نکنید، چون وقتی این عکس را گرفتید و دوستانتان آن عکس را مشاهده کردند، به شما خواهند گفت، اصلا شبیه خودتان نیفتادهاید!
کرایه تاکسیا داره به سمتی میره که دیگه صرف نمیکنه بریم سر کار!
.
.
.
هیچوقت گودی قاشق رو زیر شیر آب نگیرین
این توصیه نسل به نسل و سینه به سینه تو خاندان ما گشته تا رسیده به من
البته بابام وقتی اینو بهم میگفت پیرهنش خیس بود
فک کنم بابابزرگم اونطور که باید و شاید پیامو نرسونده بود !
.
.
.
مهمترین موردی که باید به کاربران ایرانی گوشزد کرد این است که
بابا جان اول ایمیل www نداره والا نداره بلا نداره
.
.
.
رانندگان ماشین های حمل مرغ به جلیقه ضد گلوله و اسلحه تجهیز شدند!
.
.
.
بد تر از رفتن
گندیست که انسانها به باور یکدیگر می زنند !
.
.
.
یکی از بچه ها لپ تاپش رو آورد پیش من ، وصلش کردم به مودمم که فایل دانلود کنم
میگه دانلود نکن حجمم کم میشه !
ینی تا این حد
نظرات شما عزیزان:
لينك ثابت